Percentage beker

Percentagebeker seizoen 2023 – 2024 gewonnen door:

Jeugd Delano Beshara

Senioren Ruben Bolt

Familiedag met BBQ

Nu het tafeltennisseizoen weer op het einde loopt, heeft DTTC’78 weer zijn jaarlijkse seizoensafsluiting gehad. Dit was door middel van een heel gezellig familie toernooi waarbij een (jeugd) lid samen met een familielid of kennis een team vormde. Hierbij werden dan enkels en dubbels gespeeld van familie tegen familie wat tot hele spectaculaire maar zeer zeker ook hilarische momenten leidde. Al met al een hele gezellige happening.

Onderverdeeld in poules van verschillende sterktes konden de prijswinnaars die 1ste en 2de geworden waren per poule een grote slagroomtaart in de vorm van een waardebon ontvangen die beschikbaar werd gesteld door de HEMA Appingedam.

Na afloop van het toernooi werd de barbeque aangezet en met de instroom van vele andere leden met aanhang werd er binnen (het weer zat dit jaar niet mee voor een heerlijke buitenzit) in de zaal onder oranje sferen gezellig genoten.

Nu is het eerst vakantie en vanaf augustus begint het nieuwenseizoen weer langzaam op gang te komen, tot we in september weer volledig los kunnen.

Voor de foto’s gemaakt door Bennie Schoonhoven kun je terecht op:
Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Dttc78&set=a.972244431366088&locale=nl_NL
Website: https://onedrive.live.com/?authkey=%21AKrKYtGTequKzXs&id=9268837CE4829209%2192599&cid=9268837CE4829209

Gedragcodes

Zoals besproken op de ouder-jeugd avond hebben we vanaf heden gedragscodes. Deze staan te vinden onder “info” op onze website.
Deze zijn onder verdeeld onder codes voor sporters, trainers en functionarissen.
Voor vragen hierover kun je altijd bij het bestuur terecht.
Hieronder staan ze ook vermeld: